Zanglessen

Zingen, een mooie hobby en zelfs een passie voor vele Vlamingen als je de vele talentenjachten op TV  als maatstaf neemt.  

Misschien droom je ervan ooit eens  de  nieuwe Pavarotti, Christoff of Natalia te worden, wil je de wereld op Youtube tonen dat jij beter kunt zingen dan Rihanna, wil je je zangkunsten in jouw band verbeteren, vindt je moeder dat sommige noten van jouw 'onder de douche repertoire' niet zo zuiver klinken, of doe je het gewoon voor jezelf, omdat je in zingen jouw emoties kwijt kan.

We hoorden hier en daar dat er een grote behoefte was aan goede individuele begeleiding, wat op sommige  muziekscholen blijkbaar niet steeds het geval is. Daarom zijn we sinds 2015 gestart met individuele zanglessen, gegeven door een professionele  zanglerares.  

Het maakt niet uit of je nu professionele ambities hebt of het louter voor de fun doet, wij staan voor je klaar om jouw zangtechniek te verbeteren. Beginners of gevorderden, ze zijn allemaal welkom.  Je kan zelf kiezen welke liedjes je wil zingen. 

Je kan je op ieder moment van het jaar inschrijven zolang er nog ruimte is in onze agenda.

De lessen worden individueel gegeven, 30 of 45  minuten per leerling.

Deze worden wekelijks gegeven te Petegem aan de Schelde.

Wil je eerst eens proberen dan is een proefles mogelijk.

Bij interesse, gelieve  een mail te sturen naar info@musicrepublic.be